Nybohovsbacken 35i, 1tr

Liljeholmen, Stockholm Se på karta

2 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
36 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Liljeholmsblick 1
Om föreningen
Avgift
2 640 kr/mån
Pris/m²
69 306 kr/m²
Antal besök
2 950
Dagar på Hemnet
10

Ljus och Nyproducerad bostad ifrån 2017 med ett stenkast till vackra Trekanten och liljeholmens centrums rikliga utbud av caféer och restauranger samt gym och ett väldigt bra kommunikationsnät med alla transportvägar man kan önska sig!.

Hallen är ljus och välkomnande och det finns goda förvaringsutrymmen i dem stora garderoberna samt även möjlighet för en extra garderob eller hall möbel. Vi fortsätter vår rundtur och når vardagsrummet.

Vardagsrummet samt övriga byggnaden är välplanerat av den kända arkitekt byrån White arkitekturer. Ledorden har varit att skapa ett rymligt och luftigt vardagsrum med goda ljusflöden. Dem lyckas minst sagt sensationellt!. Goda ljusflöden som vackert lyser upp bostaden samt utrymme för stor soffgrupp och tillhörande mediamöbler samt gott om plats för ett trevligt matbord för trevliga middagar.

Sovdelen är funktionellt och rofyllt placerat vid en avskild plats ifrån vardagsrummet. Goda och praktiska förvaringsutrymmen ifrån garderober och möjlighet för praktiska förvaringslösningar.

Köket är funktionellt och utrustat med full maskinell utrustning. goda och breda tillagningsytor samt över och underskåp med gott om plats för förvaring av all köksutrustning.

Badrummet är helkaklat och utrustat med tvätt och torkmaskin samt duschvägg och wc samt handfat och kommod.

Balkongen är ljuvlig och gott om plats för balkongsmöblemang och avnjuta trevliga middagar.

Förråd. Bostaden har ett tillhörande förråd som nås via anslutning ifrån balkongen.

Byggherren Besqab och ett av skandinaviens ledande arkitekter "White arkitektur" är skaparna bakom fastigheten, dem lyckades minst sagt med detta byggprojekt och både Besaqb samt White arkitektur har fått mottagit väldigt prestigefyllda omdömen. Projektet är nyskapande och beläget i en urbansk stadsdel som på senare år seglat upp som ett av Stockholms attraktivaste områden med närhet till vatten och natur samt stadskärnan inom gångavstånd.

Området är mycket populärt bland invånarna och jag tror att det är mycket tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Tvärs över gatan ligger Liljeholmsgallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Flygbussarna, Tvärbanan, samt en mängd kompletterande bussar.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Victor Öfverberg 070 688 20 50

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten