Burgårdsgatan 14

Lorensberg, Göteborgs kommun Se på karta

3 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
36 m²
Biarea
5 m²
Balkong
Nej
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1913
Förening
BRF Gårdburen 14
Om föreningen
Avgift
1 709 kr/mån
Driftkostnad
3 988 kr/år
Pris/m²
93 056 kr/m²

Varmt välkommen till Burgårdsgatan 14! Ta hissen till våning sex av sex och kliv in i en unik taketta med smarta lösningar och säregna vinklar. Genom fönstren kan du blicka ut mot Göteborgs kända landmärken Gothia Towers och Lisebergshjulet som reser sig över takåsarna.

Bostadens slående takhöjd om cirka 3,5 meter bryts av vackra takbjälkar som tillsammans med en synlig murstock sätter prägel på hemmet. I symbios med oerhört smart planerade kvadratmeter skapas en enorm rymd. Via en stilrent inbyggd spiraltrappa når du ett sovloft som rymmer en dubbelsäng och gör att varje yta i hemmet kan nyttjas till fullo. Här uppe blir nätterna rofyllda och låter sällskapsrummet, med kök och vardagsrum i öppen anslutning, vara den perfekta platsen för umgänge. Dessutom bildas ett ypperligt förvaringsutrymme under loftet.

Kök och badrum är modernt inredda och har uppdaterats de senaste åren för optimal komfort. Det helkaklade badrummet erbjuder golvvärme, dusch och ytterligare god förvaring. Tar du hissen ned till markplan når du föreningens trivsamma gård med grillplats, där även en välutrustad gemensam tvättstuga ligger.

På Burgårdsgatan bor du lugnt och tryggt med ett pulserande stadsliv utanför porten. Kort gångavstånd till Avenyns rika utbud av restauranger, barer och shopping. För den kulturintresserade finns även några av stadens största museum inom några hundra meters radie, såväl som det fina Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket och Korsvägen ligger runt hörnet, och söker man sig till lugn och ro är det inte långt till stadens grönområden.

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Linda Bundsen

Residence Fastighetsmäkleri
Mäklare Linda Bundsen, Residence Fastighetsmäkleri