Sturegatan 7

Lugnet, Borås kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
41,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1987
Förening
HSB BRF Vesslan i Borås
Om föreningen
Avgift
2 973 kr/mån
Driftkostnad
4 668 kr/år
Pris/m²
40 843 kr/m²

I ett av Borås klassiska kvarter gömmer sig denna pärla. Ett eget hörn av världen med omedelbar hemmakänsla. Fyrtiotvå smart fördelade kvadratmeter med kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning, rofyllt sovrum och ett generöst badrum. Ett hem som lätt fjäskar in sig hos dig som vill bo centralt, dessutom helt utan några fixarbekymmer. Här erbjuds ett nyligen renoverat kök med smakfulla kvalitativa materialval, genomgående fin ekparkett, fint ljusinsläpp och tillgång till härlig uteplats.

Direkt utanför vardagsrummet ligger en härliga täppa. En uteplats hör kanske inte till vanligheterna när det kommer till tvåor mitt i stan. Men här är det en grönskande realitet. Öppna dubbeldörrarna till din denna oas, bjud över nära och kära och lägg något gott på grillen.

På entréplan med direkt närhet till den trevliga innergården når ni detta ytterst smakfulla hem. Sturegatan är en av Borås mest centrala adresser med korta gångavstånd till centrum och högskolan. Restauranger, livsmedelsaffär och allt annat du kan tänkas behöva finns alltid inom kort promenadavstånd, vilket förhöjer boendekvalitéten ytterligare. Garage finns i huset och bredband ingår i månadsavgiften. Välkommen hem!

Möjlighet till snabbt tillträde.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Carina Röjland-Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagberg Borås
070-151 80 70