Luthagsesplanaden 26B

Luthagen, Uppsala kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Nej
Byggår
1939
Förening
BRF Neptunus nr 2
Om föreningen
Avgift
2 264 kr/mån
Pris/m²
56 579 kr/m²

Välkommen till denna fina och ljusa 30-talstvåa i Luthagen. Belägen i välrenoverad Gunnar Leche-fastighet (välrenommerad Uppsala arkitekt) med hiss. Lägenheten bjuder på ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet med ca 2,7 m i takhöjd kommer du ut till den soliga balkongen .Unikt för lägenheten får du ett separat sovrum med stort fönster har fint parkettgolv tack vare ombyggnation i lägenhetens planlösning från en 1:a till en 2:a.

Planlösningen ger er entré/hall med bra klädförvaring två garderober, badrum med klinker, kakel och dusch, vardagsrum med lättmöblerade ytor i öppen planlösning med köket, utgång till den stora balkongen med fri utsikt och fint, ett sovrum med stort fönster och fina original detaljer i blandning med moderna tillval.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett stort vindsförråd och två källarförråd. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal och hobbyrum. Soprum med full källsortering. Barnvagnar får ställas i cykelförrådet. Föreningen godkänner delat ägarskap.

Trevliga kvarter med nära till allt staden har att erbjuda. I närheten finns restauranger, butiker och övrig service. Promenadavstånd till centrum och tågstationen samt nära även till alla nationer. Direkt närhet till Ekonomikum och universitet vilket gör det till ett perfekt boende för både en och flera studenter.

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse samt för anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Beyar Hajo

Widerlöv
Mäklare Beyar Hajo, Widerlöv
076-200 83 12