Måstavägen 11b

Måsta, Eskilstuna Se på karta

825 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
37 m²
Förening
HSB BRF Slagtäppan i Eskilstuna
Om föreningen
Avgift
2 222 kr/mån
Pris/m²
22 297 kr/m²

Välkommen till denna fina och hemtrevliga 1,5:a i markplan med härlig inglasad balkong! Lägenheten är 37 kvm stor och disponerar över ett allrum, en stor sovalkov, ett smidigt arbetskök samt ett fräscht helkaklat badrum. Massor av förvaring! Flera garderober och dessutom en rymlig klädkammare. Dessutom en stor inglasad balkong med hela skjutglaspartier. Balkongen erbjuder eftermiddags-/kvällssol och ligger fint mot den skyddade grönskande gården. Denna lägenhet har den första p-platsen i längan, vilket ger en extra rymlig plats med bara en bilgranne.

Brf Slagtäppan är en stabil bostadsrättsförening med bra månadsavgifter, endast 2 222 kr/mån för denna lägenhet! Värme, vatten, kabel-TV, parkeringsplats, IP-telefoni och bredband ingår i månadsavgiften! Väl omskötta och stambytta fastigheter med 100 Mbit bredband.

Måsta i Slagsta är ett lugnt och populärt bostadsområde med skyddade innergårdar. Naturnära och lugnt läge med angränsande skogsdunge och fina promenadstråk med elljusspår i naturområdet intill. Här finns flera lekplatser, boulebana, fotbollsplan, pulkabacke och skridskobana. Nära till matbutik, populär glasskiosk, privata och kommunala förskolor, populär grundskola fkl-åk 6. 200 meter till busshållplats med avgångar var 10:e minut. Ca 3 km till centrum och cykelbana hela vägen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna