Responsgatan 12

Midsommarkransen/Telefonplan, Stockholm Se på karta

2 790 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF The BRiCK Terra
Om föreningen
Avgift
2 883 kr/mån
Pris/m²
60 652 kr/m²
Nyproduktion 

FAST PRIS FÖRST TILL KVARN! SNABB INFLYTTNING MÖJLIG!

Ring Rasmus Vedin Fastighetsmäklare för mer information och visning.

► Stor balkong
► Nyproducerat
► Optimal planlösning
► Centralt läge
► Yteffektiv med stora social ytor

Bostädernas väggar är målade i en ljust grå nyans med golv i klassisk ekparkett. De funktionella och moderna kökssnickerierna med bra förvaring kommer från Vedum med praktisk och lättskött bänkskiva i ljus laminat, där diskhon är underlimmad. De energieffektiva vitvarorna är från Electrolux.

Badrummen är helkaklade med duschväggar i klarglas och vägghängd toalett och samtliga lägenheter har en kombitvättmaskin som både tvättar och torktumlar din tvätt. Det finns också två tvättstugor i fastigheten för dig som har ett större behov.

Du kan känna dig extra trygg i en stor bostadsrättsförening med god ekonomi. Cirka hälften av bostäderna redan är sålda och intresset är mycket stort för projektet.

I BRF Terra har du ICA butiken i området och ett stort utbud av butiker, restauranger, mysiga caféer, gym, klättercenter och en lokalbiograf i närheten. Med tunnelbanan tar man sig till Söders höjder på ca 10 minuter och för dig som föredrar att cykla finns det fina cykelvägar som tar dig in till stan eller andra delar av Stockholm.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö