Stockholmsvägen 5B

Norr, Norrköpings kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 395 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
53 m²
Våning
1, hiss finns ej
Förening
BRF Jägaren
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 338 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
24 434 kr/m²

Ta chansen! Längs med Norra Promenadens vackra allé ligger detta 30-talshus uppförd 1932. Här välkomnas ni till ett rum och kök på Stockholmsvägen 5, med låg månadsavgift om endast 2 338kr. Lägenheten erbjuder ett idealiskt boende om 53 kvadratmeter. Här bjuds på klassiska detaljer med vackra pardörrar och förtjusande trägolv.

Genomgående bostad med generösa ytor i rummen med ljusinsläpp och härlig atmosfär från två väderstreck. Smakfullt kök som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för matbord intill fönstret. Väl tilltaget och luftigt vardagsrum med plats för umgänge och förvaring genom skjutdörrsgarderob. Vidare hittar vi en trivsamma sovdel med förvaring genom garderober som sitter ovan sängen och ytterligare förvaring i hallen genom en klädkammare. I den låga månadsavgiften om 2 338 kr ingår värme, vatten, kabel-TV samt bredband. Bostadsrättsföreningen har även en mycket låg belåning.

Lägenheten är belägen i en välskött bostadsrättsförening med grönskande innergård med grillplats och utemöbler. Här bor du nära till kommunikationer och med gångavstånd till Resecentrum samt cykelavstånd till Campus. Ett stenkast bort ligger Folkparken med allt vad den har att erbjuda i form av minigolf, volleybollplan och lummiga promenadstråk längs Strömmen. Läget på Norr kan inte bli bättre. Här har ni nära till butiker, restauranger, caféer och barer och ni tar er lätt till andra delar av Norrköping tack vare de goda kommunikationer som finns i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Josef Dursun

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Josef Dursun, Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
0702787569