Hagstensgatan 12A

Norrängen, Jönköpings kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1951
Förening
HSB BRF Norrängen i Huskvarna
Om föreningen
Avgift
2 306 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
31 585 kr/m²

Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Brf Norrängens byggnader var på 1950-talet arkitektoniskt nytänkande och än idag lockar de till en närmare bekantskap med bostäderna innanför tegelfasaderna. På Hagstensgatan 12 A hittar du denna fin-fina 1,5:a där ursprungskänslan dröjer sig kvar. Lägenheten fick ett ansiktslyft och en optimering av planlösningen 2017, dock med varsam hand som lät de där charmiga 50-talsdetaljerna bestå.

På 41 kvadrat ryms allt som du kan tänkas behöva i det lilla hushållet. Smarta förvaringslösningar samt sovrum i den inbyggda sovalkoven gör att övriga ytor kan agera umgängesplats för hela kompisgänget. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar ytterligare till den sociala känslan. Utsikten mot Vättern är slående i hela hemmet, helt klart en häftig känsla att sitta i sängen och titta ner mot vattnet. I badrummet saknas dock fönster så där får du vara helt ifred. Balkongen är i modell större och under sommaren blir detta som en naturlig förlängning av ditt vardagsrum, här smyger solen sig fram på förmiddagen för att stanna ända fram till kvällen. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd som gör plats för det som inte ryms i lägenheten. Stort plus i kanten för välskött förening med fina gemensamhetsanläggningar.

Området ger dig en perfekt blandning av natur och stad. I ditt direkta närområde finns pizzeria, badplats i Brunstorp och fina promenadstråk. Bussen går med bra avgångstider från närliggande stationen Grännavägen och tar dig hela vägen in till Jönköping, eller Gränna för den delen om du väljer att åka åt andra hållet. Till centrala Huskvarna tar en promenad cirka 20 minuter, väljer du cykeln är du där där på några minuter. Cykelvägen sträcker sig dessutom hela vägen till Jönköping för dig som vill få vardagsmotion.

Sammanfattningsvis en bostad med det lilla extra som passar utmärkt som förstabostad!

Visningar sker löpande.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping

Kontakta mäklaren

Julia Stael von Holstein

MOHV Jönköping
Mäklare Julia Stael von Holstein, MOHV Jönköping
0735-18 97 78