Kommande

Gamla Huddingevägen 436

Örby, Stockholms kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
45 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Vindrutan 7
Om föreningen
Avgift
1 688 kr/mån
Pris/m²
48 778 kr/m²
Kommande

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna pärla till lägenhet belägen på den attraktiva adressen Gamla Huddingevägen 436! Tack vare det centrala läget bostaden befinner sig på så har ni nära till allt och mycket, såsom: restauranger, gym, motionsspår, grönområden, skolor, förskolor, shopping m.m.

Bostaden erbjuder 45 väl genomtänkta kvm som är fördelade på ett helkaklat badrum som även är stambytt med alla tänkbara bekvämligheter i form utav golvvärme, handdukstork och tvättmaskin. Rymligt U-format kök med goda arbetsytor, bra med förvaringsmöjligheter via flertals platsbyggda garderober. Stort, luftigt och lättmöblerat vardagsrum med direkt anslutning till den härliga balkongen i högt och fritt läge! Stora fönsterpartier som tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden vilket skapar en känsla av rymd. Ett hem att trivas i helt enkelt!

- Brf äger marken!
- Stambytt.
- Låga avgifter.
- Låg belåningsgrad (totalt drygt 1.300.000kr i lån)
- Stabil Brf med extremt god ekonomi!
- Dold tillgång i form utav 1 hyresrätt.

På trivsamma Gamla Huddingevägen bor ni lugnt och skönt, med citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. För dig som är fysiskt aktiv finns det många valmöjligheter: motionsspår, fotbollsplaner, utegym och diverse gymanläggningar.

Mycket stabil Brf med låga avgifter och belåningsgrad som även innehar en del dolda tillgångar i form av en hyresrätt. Detta betyder att vid ombildning och försäljning så kommer föreningens ekonomi stärkas ytterligen. Bra kommunikationer i form av bussar (precis utanför) som tar dig vidare till bland annat Älvsjö, Fruängen, Huddinge, Farsta, Kungens kurva och Liljeholmen.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hägersten

Kontakta mäklaren

Yousif Gorges

HusmanHagberg Hägersten
Mäklare Yousif Gorges, HusmanHagberg Hägersten
073-266 66 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.