Skarpövägen 31 Accepterat pris

Orminge, Nacka, Nacka kommun Se på karta

1 730 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
37 m²
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Skarpöhöjden i Nacka
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 112 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
46 757 kr/m²

Accepterarat pris - flexibelt tillträde!

Välkommen till denna kvadratsmarta smakfulla bostad med rymlig balkong! Lägenheten har ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med en sovalkov där det finns plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet når du lägenhetens inbjudande balkong. Köket erbjuder goda arbetsytor, diskmaskin och förvaringsmöjligheter med öppenplanlösning mot vardagsrummet. Badrummet är helkaklat i ljus färgsättning och utrustat med dusch och tvättmaskin. Goda garderobs- och förvaringsmöjligheter finns i den rymliga hallen samt i externt förråd som disponeras till lägenheten.

Välskött förening med låg belåningsgrad som har många större renoveringarna bakom sig samt utmärkta fiberkabel-uppkopplingen som ingår i avgiften. Här bor du med närhet till både serviceutbud och grönskande områden.

Välskött område med k-märkt arkitektur, och i närhet till allt du kan tänkas behöva. Barnvänligt med bilfria gårdar. Orminge centrum ligger på bekvämt avstånd och du har även nära till fina strövområden, elljusspår och badsjöar. Cykelavstånd till Hasseluddens brygga som trafikeras av skärgårdsbåtarna. Det finns flera förskolor och skolor inom gångavstånd. Nacka Forum finns på bekvämt avstånd med ett stort utbud av butiker. Om man önskar ta sig kommunalt till city finns det en jämn ström av bussar som tar dig enkelt till Slussen. De s.k motorvägsbussarna 444 och 446 tar ca 20-25 min och med linje nr 471 tar det ca 35 min. Under natten trafikeras sträckan. Den närmsta sjön är Myrsjön som nås med en 10-minuters promenad.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakta mäklaren

Carina Norrbom

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Carina Norrbom, SkandiaMäklarna Nacka
0709990080