Hisingsgatan 10

Ramberget, Göteborg Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Qvillestaden
Om föreningen
Avgift
3 328 kr/mån
Pris/m²
55 952 kr/m²
Antal besök
649
Dagar på Hemnet
4

HÖGT UPP I HUSET - BÄSTA LÄGE - MAGISK VY - INGEN INSYN - LJUSA FÄRGER - LÅG AVGIFT - TREVLIG PLANLÖSNING - VÄLKOMNA HEM.

Nu finns chansen att förvärva en välplanerad nyproducerad lägenhet från 2018 i attraktiva Brämaregården med en makalöst fin utsikt högt upp i huset. Kvadratsmart 1,5:a om hela 42 kvm med genomgående 3-stavsparkett i ek och ljust målade väggar med praktiskt kök (Vedum) och vitvaror (Siemens) samt mysig sovalkov i en avskild del av lägenheten. Välkomnande hall med god avhängningsyta samt plats för ytterligare förvaring i garderoberna. Vita och ljusa färger dominerar såväl väggar som tak, vilket gör det enkelt för dig att förändra med möbler och textiler.

Stilrent badrum med egen tvättutrustning. Omgivet av äldre landshövdingehus har du här ett boende med bekvämligheterna som följer med en nyproducerad bostad blandat med känslan av gamla Brämaregården med sin charm och sitt lokala utbud av bland annat butiker och bagerier.

Här bor ni i ett hus där man genomgående jobbat med Svanenmärkt furu för att skapa en mjuk, varm och levande trävärld. Gårdsmiljön är inbjudande och socialt utformad med mycket växter, träd, avskilda sittgrupper, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer.

OBS: Energiklass: B
Välkomna att boka er till visningen.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.