Nyproduktion

Runstens byväg 80b

Runsten, Haninge Se på karta

1 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
21 m²
Biarea
11 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2020
Förening
BRF Runsten 2 i Haninge
Om föreningen
Avgift
2 211 kr/mån
Driftkostnad
11 000 kr/år
Pris/m²
55 952 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till en trivsam Studiovilla på ca.21 kvm + sovloft på ca.11 kvm. Bostaden ligger i det nya bostadsområdet Runsten, ett vackert och naturnära område som präglas av rogivande skogar och fina öppna fält. Det är endast ca.40 min till Stockholm city.
Bostaden erbjuder ett rymligt rum med högt i tak och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Kök med kyl/frys, ugn, spishäll, köksfläkt och diskmaskin, i anslutning finns plats för matbord. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin (kombi med tumlare). Ovan kök och badrum ligger sovloft som ansluts med stege från rummet. Vid entrén finns en rogivande altan med trappa till den egna tomten som går ca. 4 meter ut från hustes gavel. Ett litet förråd och en parkeringsplats ingår.

Området Runsten är känd för sin attraktiva ridanläggning Runsten Equestrian som ligger inom några minuters promenad från bostaden.
Kanske är detta en utmärkt bostad för den hästintresserade eller en övernattnings bostad som även kan hyras ut. Föreningen tillåter fri uthyrning samt även att juridisk person får köpa bostaden. Föreningen heter Brf Runsten 2, den bildades 2018 och är en äkta förening, föreningen äger marken.
Belåningsgraden är inom bra nivå för nyproduktion, "9995kr/ kvm".

Studio villa ligger bredvid ett parhus med nyttjanderätt till mindre del av tomten.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning av området (studio huset är ej byggt) och ytterligare information om bostaden.

Läs mer om bostaden