Beckasinvägen 38

Saltängen, Nacka kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
42,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
HSB BRF Skuruäng i Nacka
Om föreningen
Avgift
2 501 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
50 588 kr/m²

** Låg avgift, 2501kr/mån ** Inbäddad i grönska ** Renoverat skick ** Generöst och välutrustat kök maskinellt ** Goda förvaringslösningar ** Stabil förening med god ekonomi som äger sin mark (Belåning ca 4066 kr lån/kvm) ** Busshållplats 2 min från bostaden ** 5 min promenad till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Gratis parkering på gatan ** 200 m till havet **

I detta kvarter, omfamnat av vackra ekar, havet och varierad bebyggelse, får jag här nöjet att presentera en riktig pärla. Saltängens mysigaste och mest välplanerade lägenhet – japp, här är den! Här erbjuds ni en ljus och kvadratsmart bostad i ett absolut toppskick. Bostaden leder in till ett stilrent och generöst kök med fint ljusinsläpp från två stora fönster. Köket är i ett toppskick med ljusa luckor som bryter av snyggt mot bänskiva av massiv ek (extra djup bänkskiva för bättre arbetsyta). Den maskinella utrustningen i köket består av; Kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin. Spotligts i taket och bra med förvaring i flertalet över/underskåp. Matplats intill fönster för flertalet sittandes middagsgäster, perfekt att kunna bjuda över på middag med familj och vänner! Från hallen nås ett rofyllt och luftigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster och fransk balkong. Rummet är beläget i ett insynsfritt läge, likt en tavla med utsikt mot all grönska. Rummet har idag en praktisk sovalkov (120 cm säng, 140cm vägg till vägg). Rymliga garderober finns att tillgå i alkoven och i vardagsrummet finner ni en praktisk väggförvaring. Helkaklat badrum med badkar, wc, handfat med spegelskåp ovan. Till bostaden hör två st källarförråd.

Förening & område:
HSB Brf Skuruäng i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1957 och äger marken. I föreningens två med adresserna Beckasinvägen 24-38. Föreningen har 97 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns det en festlokal (Beckasinvägen 32) med övernattningsrum för fyra personer samt cykelförråd och hobbyrum. Ett stort pingisrum finns också för roliga spelkvällar. Gemensam grillplats med ny grill, bord och bänkar finns att tillgå. En fin lekpark finns även här i Saltängen. Föreningen har också en fräsch, modern tvättstuga (Beckasinvägen 32) med dubbla stationer där det är lätt att få tvättider. Det finns även en tredje, akutstation, med både tvättmaskin och torktumlare. Saltängen är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, klippbad men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. 2 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 28 10 627

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Nacka

Kontakta mäklaren

Emma Strindin

Widerlöv Nacka
Mäklare Emma Strindin, Widerlöv Nacka
0702810627

Visningstider

 • 14
  aug
  Sön 14 aug kl. 13:15–14:00
  Anmäl dig gärna till visningen på Widerlövs hemsida för att du ska kunna få viktig information som rör visningen. Välkommen!
 • 15
  aug
  Mån 15 aug kl. 18:00–18:30
  Anmäl dig gärna till visningen på Widerlövs hemsida för att du ska kunna få viktig information som rör visningen. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.