Södra bangårdsgatan 8B

Söder, Eskilstuna Se på karta

975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
47 m²
Våning
1
Förening
BRF Söderhörnet
Om föreningen
Avgift
2 540 kr/mån
Pris/m²
20 745 kr/m²
Antal besök
3 293
Dagar på Hemnet
8

Från den fina 30-talsfastighetens skyddade innergård når vi denna charmiga lägenhet. Centralt beläget i hjärtat av mysiga Söder, med lika nära till vackra promenadstråk utmed ån som till tågstationen och stadens puls. En fräscht renoverad 1,5a om 47 kvm som präglas av tidstypiska detaljer med generös takhöjd, trägolv, höga sockar, spegeldörrar, glasdörr och djupa fönsterbänkar i svart sten. De stora fönstren ger ett naturligt ljus åt de målade plankgolven och den vackra fiskbensparketten. Väldisponerad planlösning med möjlighet att skärma av alkoven till en avskild sovalkov. Bekvämt läge, endast en halvtrappa upp.
Låg avgift samt 85 000 kr i renoveringsfond för köparen att överta!

SÖDERHÖRNET
I familjära Brf Söderhörnet är det nära till allt. Fastighet från 1931-1936 med 24 lägenheter, gul putsfasad och rymliga välkomnande trapphus som nås från en stor innergård. Fastigheten är ansluten till fibernät från Fibra och det finns gott om parkeringsplatser och utrymme för cyklar på gården.

SÖDER
Praktiskt och lugnt läge med ett stenkast till Eskilstunaån, picknick i Eskilsparken eller en java i solskenet på Söder Hakets uteservering. Precis intill ligger Gamla stadens pittoreska kullerstensgator, charmiga arkitektur, småbutiker, caféer och restauranger och via parken vid Fors kyrka är det lika nära till centrumkärna med shopping, tågstation och högskola. Strax intill finns även Sveaplans köpcenter med större matbutik, apotek och gymanläggning. Ytterligare några minuters promenad bort nås vackra promenadstråk med bänkar och utegym utmed ån. Härifrån nås Vilsta friluftsområde med bland annat badplats, elljusspår, skidbacke och minigolfbana.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna