Rutger Fuchsgatan 9

Södermalm Sofia, Stockholm Se på karta

2 695 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
29 m²
Balkong
Nej
Byggår
1949
Förening
BRF Södersol
Om föreningen
Avgift
1 741 kr/mån
Pris/m²
92 931 kr/m²
Antal besök
3 092
Dagar på Hemnet
15

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet med sovalkov avskild med industriglasvägg, praktiskt kök och gott om förvaring! Bostaden har flera fönster vilket bidrar till härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Här bor man på en centralt belägen adress men på en lugn gata med promenadavstånd till tunnelbana och bussar, trevliga restauranger samt grönområden.

Brf Södersol är en stabil förening bestående av 66 bostadsrätter, 3 hyresrätter samt 4 hyreslokaler. Föreningen godkänner delat ägande.

Här bor du på en central adress med närhet till allt det bästa Södermalm har att erbjuda med Götgatans rika utbud på restauranger, butiker och livsmedelsbutiker alldeles runt hörnet. Vidare har du på korta promenadavstånd populära Nytorget, fina grönområden och trevliga promenadstråk längst Norra Hammarbyhamnen och Årstaviken. För dig som motionerar finns flera anläggningar i närområdet, bl.a flertalet gym, Eriksdalsbadet med bassänger utomhus sommartid samt att ett av Stockholms största utegym finns nere vid Årstaviken. Goda kommunikationer med Skanstulls tunnelbana (gröna linjen) och flertalet busslinjer bara ett stenkast bort.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södermalm