Lillbackavägen 13

Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Piloten 2
Om föreningen
Avgift
3 266 kr/mån
Pris/m²
31 585 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 41 kvadratmeter! Bostaden utgörs av 1.5 rum och kök som tillsammans bildar en ljus och modern bostad där planlösningen är väl genomtänkt.

Den här 1.5 rumslägenheten har ett stort, lättmöblerat och öppet allrum och ett socialt, öppet och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, höga skåp, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är fräscht och smakfullt badrum med toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och spotlights.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här 1.5an finns en stor och fin balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, kvällssol och loungedel.

Södra Ladugårdsängen är en mycket trevlig del av natursköna Örebro. Här har du friskis & svettis samt Coop ladugårdsängen tvärs över gatan och Örebro City Golf och country club en promenad bort. Dessutom ligger Örebro Universitet endast 10 minuter bort!

Vi ses på visnigen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Örebro

Kontakta mäklaren

Max Bergquist

SkandiaMäklarna Örebro
Mäklare Max Bergquist, SkandiaMäklarna Örebro
070-750 09 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.