Stolpgränd 4

Solhaga, Örebro kommun Se på karta

995 000 kr

1 050 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
47,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
BRF Solhaga
Om föreningen
Avgift
3 912 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
20 947 kr/m²

Rymlig och fräsch etta med sovalkov i lugna Solhaga med närhet till busshållplats, mataffärer och fina strövområden. Lägenheten ligger på markplan och har inga trappor. Du möts av enhetliga golv och färger på väggarna. I hallen finns bra med förvaring, en garderobsvägg samt ytterligare förvaring i förrådet utanför som ligger vägg i vägg. I vardagsrummet har en vägg satts upp till en sovalkov och här finns plats för en säng. Vardagsrummet har två fönster och ett inbyggt skåp med glasdörr. Nyrenoverat badrum med klinkergolv, delvis kaklade väggar, duschplats och en egen tvättmaskin. I köket plats för matgrupp och härifrån når du den väl tilltagna altanen i som ligger söderläge. I köket finns vita skåpluckor, vitrinskåp, vägghyllor, kyl/frys fr Miele och en spis fr Gorenje.

I avgiften på 3.912 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-tv, den fasta elavgiften, bostadsrättstillägg samt en avsättning på 156 kr/månaden den till inre reparationsfonden som idag uppgår till 9.535 kr (2022-10-03).

Bostadsrättsföreningen Solhaga är en populär förening som har något för alla. Här finns till exempel lekplatser, pool, tvättstugor samt Solhagagården med fest/samlingslokal och övernattningsrum för föreningens medlemmar. I föreningen finns även tillgång till parkeringsplatser. För garage och carport är det separat kö.

Solhaga som är ett lugnt område med närhet till bland annat förskolor, skola, matbutik, gym, badhus, goda busskommunikationer och Karlslundsområdet där det finns bra motionsspår, fina naturområden samt ridanläggning. Örebro centrum som erbjuder allt annat man kan tänkas önska ligger inom 5 km.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Titti Plyhm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Titti Plyhm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0707-644 152

Visningstider

  • 5
    dec
    Mån 5 dec kl. 16:45–17:15
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.