Solvallavägen 39A

Sundbyberg - Duvbo, Sundbybergs kommun Se på karta

2 160 000 kr

1 795 000 kr +20 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
30,9 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1957
Förening
BRF Skytten i Duvbo
Om föreningen
Avgift
1 673 kr/mån
Pris/m²
69 903 kr/m²

Accepterat pris - ring för visning!

I natursköna Duvbo med promenadavstånd till goda kommunikationer och service hittar ni denna trivsamma 1,5:a högst upp med otroligt låg avgift. Bostaden är ytterst välplanerad med balkong i högt och fritt läge. Balkongen är i bästa solläge och härifrån kan man njuta av en milsvid utsikt. Balkongen är inglasad och kan nyttjas sent in på hösten och tidig vår. Bostaden erbjuder en sovalkov, rymligt vardagsrum med god plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Vidare finner vi även ett fräscht kök med fönster, ett rymligt badrum och och walk in closet.

Här bor ni i brf Skytten i Duvbo, föreningen är belägen på adresserna Duvkullavägen 36-42 samt Solvallavägen 39-41, 46-48 . Utöver förvaringen i lägenheten finns det både ett källarförråd och matkällare. Huset ligger högt beläget i området med härlig utsikt över grönska och mot Solvalla.

- Högst upp!
- Inglasad balkong med sol hela dagen och kvällen!
- Lummig utsikt fri från insyn
- Extremt låg belåningsgrad i föreningen! Nästintill skuldfri!
- Låg avgift
- Tvärbanan ansluts till området slutet på 2022/2023.
- T-bana inom ca 500 m.

I föreningen finns bland annat bastu och festlokal. Dessutom har föreningen en egen vaktmästare som håller fint. Föreningen har tillgång till både garage och parkeringsplatser. Tunnelbana (och bussar) har man på gångavstånd till både i Rissne, Sundbyberg och Duvbo. I centrala Sundbyberg finns också pendeltåg och tvärbanan. Förutom Duvbos grönska finns härlig natur kring Lötsjön, Marabouparken och Ursviks motions och skidspår.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Roxana Sabouri

Notar
Mäklare Roxana Sabouri, Notar
0709-99 79 25
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021