Svartbäcksgatan 108E

Svartbäcken, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
46 m²
Byggår
2000
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 38
Om föreningen
Avgift
3 623 kr/mån
Pris/m²
39 022 kr/m²

Söker du en lägenhet utöver det vanliga? Här bor du högst upp på eget våningsplan dit du tar dig med hiss från markplan!
Välkommen till denna yteffektiva och fräscha lägenhet belägen högst upp i huset på eget våningsplan med förråd som nås via dörren mittemot.
Här bor du med stor härlig balkong i bästa solläge utan insyn och med vy över innergården. Det höga och fria läget bidrar till extra ljus till lägenheten och balkongen är den perfekta platsen för umgänge med med nära och kära. Lägenheten är smart planerad då klädkammare blivit sovrum/alkov vilket förvandlat bostaden till en minitvåa. Lägenheten är smakfullt inredd med ett fullt utrustat kök med moderna maskiner. Badrummet har klinkergolv, kakel, duschplats samt tvättmaskin.

I Svartbäcken bor du med närhet till Torbjörns torg som erbjuder två mataffär, restaurang, blomsterhandel och konditori. Är du sportintresserad och gillar promenader i naturen då är Svartbäcken är ett område för dig. Här bor du med naturen runt knuten med Röboskogen med motionsspår som leder dig till Gamla Uppsala högar, Fyrisån och Fyrishov med äventyrsbad, simbassänger, gym och relax. Bra kommunikationer samt gång och cykelavstånd till city och resecentrum. Via Bärbyleden eller Luthagsesplanaden tar du dig enkelt ut på E4an. Stabil förening med god ekonomi.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala