Södrabogränd 1

Välludden, Växjö Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
42,9 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1996
Förening
BRF Södrabogränd 1
Om föreningen
Avgift
2 426 kr/mån
Driftkostnad
7 080 kr/år
Pris/m²
37 179 kr/m²

Bostadspärla med fantastiskt läge precis vid Växjösjön och Linnéuniversitet. På Södrabogränd 1 finner vi denna härliga 1:5a med välplanerad planlösning, mycket ljusinsläpp och en grönskande närmiljö! Centrum och dess utbud med butiker, restauranger mm. finns på kort cykelavstånd. Smart planlösning med separat ”sovrum”. Hiss finns i huset!

Ljus och trivsam lägenhet där kvadratmetrarna planerats på ett smart sätt vilket gör att bostaden nästan känns som en tvåa. Separat sovrum som rymmer en 180 cm säng alternativt en mindre säng och skrivbord. Stort allrum med plats för både favoritsoffan, TV-möbel och matbord. Stora fönster och en fransk balkong i allrummet skapar ljus och rymd. Charmigt kök som även är utrustat med bänkdiskmaskin samt hall med bra förvaringsmöjligheter i ett platsbyggt förvarningssystem. Insynsskyddat hörnläge på bostaden med känslan av att ”bo uppe bland träden”. Till lägenheten hör ett förråd.

Vid Välludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 17
    jan
    Idag kl. 13:30–14:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.