Nyproduktion

Anna steckséns gata 15, vån 8

Vasastan / Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Nej
Våning
8 av 13, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Kvartetten 2 i Hagastaden
Om föreningen
Avgift
2 269 kr/mån
Driftkostnad
7 164 kr/år
Pris/m²
107 973 kr/m²
Nyproduktion

Föreningen godkänner uthyrning!

På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden. Här finner du ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen är slutsålda och nu säljer vi etapp 2. Sopranen och Tenoren, ligger längst väster ut. Nu lanserar vi de två kompletterande husen Basen och Alten.

Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB.

Bilderna är exempelbilder från andra bostäder i projektet!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden
MOHV Stockholm