Karlbergsvägen 30

Vasastan, Stockholm Se på karta

4 195 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Nej
Byggår
1901
Förening
BRF Sigson
Om föreningen
Avgift
1 686 kr/mån
Pris/m²
97 558 kr/m²

“När jag köper något ska det vara klart att flytta in” tänker du medan du scrollar på Hemnet. “Karlbergsvägen 30, drömadress! Låt oss se…nästan högst upp i huset, social planlösning, renoverad 2017-2018. Köket och badrummet är fixat, perfekt. De där stora förnsterpartierna måste släppa in massor av ljus. Takhöjden är ju också över 3 meter, då vet jag att känslan kommer vara så där skönt sekelskiftig. Åh, golvvärme i hall och badrum! Älskling, kom och titta på den här, den har de där fina plankgolven du gillar. Visning på söndag, jag lägger in det i kalendern.”

OMRÅDESBESKRIVNING
Vasastan uppfattas av många som den perfekta kombon av Södermalm och Östermalm. Pampiga sekelskifts-fasader delar gata med legendariska korvmojjar och diverse “hål i väggen” att utforska för den äventyrlige invånaren. Ett kvarter från din lägenhet på Karlbergsvägen finner du Vasaparken, där Astrid Lindgren bodde i 40 år (inte i parken alltså, hon hade förstås en lägenhet). På vintern omvandlas fotbollsplanen till en skridskobana, inte dumt med varierad motion.

INVÅNARNAS FAVORITER
“Gå till “Günthers” för den bästa korven du nånsin ätit!”
“Pizzerian 800 grader är sjukt gott, sådär spröda och tunna pizzor. Diggar Ebba Grön referensen också.”
“Kan varmt rekommendera cocktailbaren 20hundra5, fantastiska drinkar och riktigt mysigt ställe att hänga”
“Holy Cow har typ den bästa indiska maten jag käkat, tror jag åt typ 3-4 naan bröd”

Säljaren beskriver: Det vi älskar mest med lägenheten är toppläget, den öppna planlösningen, takhöjden och det fantastiska ljusinsläppet. Lägenheten känns verkligen rymlig och större än sina 43 kvadratmeter! Vi har själva renoverat lägenheten och lagt ned mycket kärlek i köket, så den här lägenheten passar för dig eller er som gillar att laga mat och ha folk över på middag. Vi har haft sittande middagar för 16 personer här.

Dokumenten som gäller lägenheten hittar du här: https://blok.se/objekt/karlbergsvagen-30/

Läs mer hos mäklaren
Blok