Sibeliusgången 28, Vån 11

Akalla, Stockholms kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Ja
Våning
11 av 12, hiss finns
Byggår
1978
Förening
BRF Sibeliusgången 28
Om föreningen
Avgift
1 935 kr/mån
Pris/m²
35 714 kr/m²

Välkomna till denna stambytta, renoverade och välplanerade bostad om 49 kvm med ett av de bättre lägena i Akalla! Absolut närhet till Akalla Centrum, T-bana och fantastiska Järvafältet! Inom snar framtid förlängs tunnelbanan från Akalla till Barkarby samt att förbifart Stockholm gör det möjligt att ta sig från Akalla till södra Stockholm på kortare tid. Välkomna!

En stor 1:a med 49 väldisponerade kvadratmeter som erbjuder gott om en stor sällskapsyta i form av den öppna utrymmet. Ett badrum som har genomgått stambyte samt en mysig balkong som vetter mot Stockholm C. Går att omvandla till en 1,5:a.

Akalla är ett omväxlande område med goda möjligheter till fritidsaktiviteter, kultur och nöje. Här finns det mesta du behöver; från badhus, sporthall och ishall, till livsmedelsbutiker, bibliotek och golfcenter. För dig som tycker om att vara ute finns gott om grönområden - exempelvis Järvafältet, ett av länets största naturreservat. Här hittar du motionsslingor och skidspår, fornlämningar, ett koloniområde och jordbruket Hästa gård. Besök även anrika Akalla by, med bebyggelse från 1600-talet. Akalla ligger bara 20 minuters promenad från Kista centrum och de goda kommunikationerna tar dig snabbt dit och till city.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Kista

Kontakta mäklaren

Konstantin Åström

Fastighetsbyrån Kista
Mäklare Konstantin Åström, Fastighetsbyrån Kista
073-389 89 90
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas