Torsgatan 19A

Alhem, Skellefteå kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1961
Förening
HSB BRF Alhem i Skellefteå
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
2 758 kr/mån
Pris/m²
34 848 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma 1:a på attraktiva Alhem med inglasad balkong!

Hela bostaden är öppen, ljus och trivsam med yteffektiv planlösning samt genomgående ljusa och tilltalande ytskikt. I lägenheten finns en ordentlig hall med inbyggda garderober, ett ljust badrum som har förberett för tvättmaskin, en kokvrå med bra förvaringsmöjligheter samt ett ljust och rymligt allrum med sovalkov. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter i såväl en rymlig klädkammare inne i lägenheten som förråd nere i källarplan i samma huskropp.
Bostaden bjuder på en härlig utsikt med högt läge och skydd från insyn.

Till lägenheten hör dessutom en härlig, inglasad balkong i söderläge. Balkongen är utrustad med öppningsbara glaspartier, heltäckningsmatta, rullgardiner, elluttag och infällda spotlights.
Ett lägenhetsförråd ingår och man får nyttja föreningens gemensamma tvättstugor om man önskar det.

BRF Alhem är en mycket omtyckt och stabil förening med ett stort engagemang för sina medlemmar. De är duktiga på att underhålla och uppdatera området efter behov. Just nu rustas utemiljön upp och fler parkeringar skapas. Lägenheten ligger med närhet till grönområde, lekplats, skola och förskola. På några minuter tar man sig med cykel till centrum och busshållplatser ligger bara en kort promenad från bostaden och tar dig både runt i centrum samt utanför staden. Föreningen diskuterar just nu upprustning av utemiljön vilket kommer innebära trivsamma innergårdar med sällskapsytor samt fler parkeringsplatser.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Amanda Backman

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Amanda Backman, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
070-2610241