Götalandsvägen 211A, 1 tr - Fast pris!

Älvsjö, Stockholm Se på karta

2 300 000 kr

1 895 000 kr +21%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2017-2018
Förening
BRF On Track
Om föreningen
Avgift
2 121 kr/mån
Driftkostnad
5 908 kr/år
Pris/m²
85 185 kr/m²
Antal besök
1 616
Dagar på Hemnet
29

Fast pris, först till kvarn!

500 meter från livsmedel och caféer, pendeltåg och bussar - 10 min från City - Eftermiddag- och kvällssol på uteplatsen - Låg avgift!

Tillfälle att förvärva denna nya fräscha 1:a om 27 kvm med härlig uteplats i sydvästläge med eftermiddag- och kvällssol mot sluten innergård.

Lägenheten är välplanerad och har öppen planlösning vilket skapar ett härligt ljusinsläpp och känsla av rymd. Uteplats om ca 6 kvm mot innergård. Innergården är unik i sitt slag med utegym, löparbanor och flera sittgrupper. Här kan du njuta av sommaren på bästa sätt; bjuda över vänner och bekanta på ett träningspass på innergårdens utegym för att sedan avrunda med en grillkväll och ett glas vin på din alldeles egna uteplats. Har du bil finns garage under fastigheten. Om du bara behöver bil ibland finns en bilpool med pay-per-use. Välskött förening som nyligen sänkte avgifterna med 5%.

Huset är beläget i expansiva Älvsjö Centrum med omedelbar närhet till såväl allmänna kommunikationer som trevliga restauranger, kaféer, konditorier, florist och frisör samt butiker och service. En kort promenad bort ligger natursköna Årstafältet, Solbergaskogen och Prästparken. Pendeltåget tar er till City på tio minuter! På sikt ska spårväg och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt.

Bättre än så här blir det inte om du söker ett välplanerat och kostnadseffektivt boende med hög standard i ett av Stockholms mest expansiva områden. Missa inte denna chans!

Kontakta ansvarig mäklare Kim Ekholm 070-710 39 66 för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö