Kommande

Turingevägen 42

Älvsjö, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1974
Förening
BRF Fältlyckan 1
Om föreningen
Avgift
2 184 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till denna välplanerade och mysiga etta på attraktiva Turingevägen i Örby, ett stenkast från all tänkbar service vid Älvsjö centrum.

Här har du som köpare en fantastisk möjlighet att själv få bestämma hur lägenheten ska se ut efter eget tycke och smak. Till lägenheten hör en reparationsfond på 30.000 kronor som kan nyttjas till både renoveringar och ny maskinell utrustning.

Innanför den praktiska hallen når man bostadens ljusa och lättmöblerade allrum med generöst ljusinsläpp via stort fönster och fransk balkong i söder. Den praktiska alkoven rymmer med enkelhet en dubbelsäng och kan skärmas av med ett draperi eller likande. Stort separat kök med generösa arbetsytor och plats för diskmaskin, trevlig vy utanför fönstret samt matplats med plats för ca. 4 personer. Fint helkaklat badrum. Generösa förvaringsmöjligheter i bostaden genom flertalet platsbyggda garderober samt i det tillhörande vindsförrådet. Den optimala planlösningen öppnar upp till att omvandla lägenheten till en tvåa, se alternativa planlösningar.

Här bor du i en trygg och stabil förening med praktiska och trivsamma utrymmen så som den trivsamma gemensamma uteplatsen, tillgångar i form av en lägenhet och tre lokal som upplåts med hyresrätt samt där de stora renoveringarna är avklarade.

Inom någon minuters promenadavstånd från lägenheten ligger Älvsjö station samt centrum med affärer, restauranger och service. Här har du allt du behöver i din direkta närhet och samtidigt nära till naturen runt Älvsjöskogens naturreservat och Långsjön.

Kontakta mäklaren för mer information samt visningsförfrågan.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Kontakta mäklaren

Shawn George

Mäklarhuset Hammarbyhöjden
Mäklare Shawn George, Mäklarhuset Hammarbyhöjden
070-978 50 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas