Fyrislundsgatan 38

Årsta, Uppsala kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24,2 m²
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
1969
Förening
BRF Årsta
Om föreningen
Avgift
1 058 kr/mån
Driftkostnad
2 412 kr/år
Pris/m²
53 512 kr/m²

Varmt välkommen till Fyrislundsgatan 38 och denna etta med ett eftersökt läge i trivsamma och charmiga Årsta där ett snabbt tillträde även är möjligt.

Här finns det hall med möjlighet till förvaring i form av garderob och plats för avhängning. Mellan kök och rum finns en halvvägg uppe som ger ett bidragande ljusinsläpp samt att köket blir väl sammankopplat mot resten av bostaden. Rum där det finns plats för möblemang av säng, soffa och matbord. Badrum med dusch och ett förråd i källaren som ingår.

Stor stabil förening med bl a fina gårdar och gräsytor, boulebana, gym, cykelförråd och bra granngemenskap.

På Fyrislundsgatan bor du med direkt närhet till Årsta Centrums stora utbud med exempelvis ICA Årstahallen, restaurang, vårdcentral ,folktandvård, skolor och förskolor runt omkring. Några minuters promenadavstånd bort hittar vi både Årstas utegym, motionsspår, mängder av fotbollsplaner och såklart även Vaksala IP´s hemmaplan vid Årsta IP för den fotbollsintresserade. Härifrån tar du dig ner till centrum på 10 minuter med cykeln eller via busshållplatser som finns precis intill. I närområdet finns också vackra gröna parkområden för trevliga promenader. All övrig service hittar du i Gränby centrum som är Uppsalas största handelsplats med över 100 butiker, restauranger och serviceställen. Hit tar du dig enkelt på några minuter med cykel, bil, buss eller till fots. Denna del av Uppsala expanderar starkt för framtiden. Nya bostäder byggs och bl a kommer Årsta Centrum att utvecklas ytterligare vilket gynnar de boende runt omkring. Bra pendlarläge nära E4:ans påfart för den bilburna.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag för att säkerställa att ni inte missar någon information i denna försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Mert Hedman

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Mert Hedman, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0703550348