Kommande

Kobbeslätten 6H

Askim, Göteborgs kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Askkronan 2
Om föreningen
Avgift
2 545 kr/mån
Pris/m²
55 132 kr/m²
Kommande

Nu ges det tillfälle att förvärva en modern och välplanerad lägenhet från 2019 på Kobbeslätten. Det stilrena köket från Ballingslöv andas skandinavisk design med alla tänkbar utrustning och gererösa förvaringsmöjligheter. Allrumsdelen rymmer soffgrupp med kompletterande möblemang. Avskilt och praktiskt sovalkov med plats för en större säng samt en garderob. Badrummet är stilrent med egna tvättmöjligheter via en kombimaskin.

Ett av bostadens absoluta attribut är den generösa uteplatsen om ca. 20 kvm med ett soligt västerläge, här ges det förutsättningar för många avkopplande stunder och flertalet möjligheter för utemöblemang. Genomgående för bostaden är slätmålade väggar och ett vitlaserat parkettgolv vilket ger en neutral bas att utgå ifrån. Välkommen att trivas!

Närhet till Askimsbadet, Göteborgs citykärna eller en morgonpromenad i Sisjöns naturområde alternativt Änggårdsbergen. Allmän servicen är god med Sisjöns handelsområde runt hörnet och Frölunda torg en bit bort. Busshållplats finns alldeles intill området. Välkommen att trivas i populära Kobbeslätten!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Joakim Jernberg

Bjurfors Väster
Mäklare Joakim Jernberg, Bjurfors Väster
0766-48 79 37

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.