Manhemsgatan 15

Aspudden, Stockholm Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
37 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
HSB BRF Entitan i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 445 kr/mån
Pris/m²
59 324 kr/m²
Antal besök
1 134
Dagar på Hemnet
2

- I hjärtat av aspudden
- Endast 230 m till tunnelbanan
- Stort kök med plats för större matbord
- Klädkammare (bra förvaring) som sväljer allt
- Underbart burspråk
- Otroligt ljus från flertalet fönster
- Charmig planlösning där allt inte är raka linjer

Nu saluförs denna utsökta 1 rok i hjärtat av Aspudden, med endast 230 m till tunnelbanan.

Den här lägenheten är något alldeles extra. Svårt att sätta fingret på om det är det otroliga burspråket, de icke helt raka linjerna eller det stora köket med plats för baluns och galej för vänner och familj. Kanske är det den magiska klädkammaren, den ljusa hallen eller just adressen Manhemsgatan 15 - i hjärtat av Aspudden. Högst troligt är det kombinationen av alla dessa egenskaper som gör att denna lägenhet känns som något alldeles extra.

Det första som slår när man äntrar lägenheten är ljuset. Ljuset från burspråket och köket. Hallen blir allt annat än mörk och det är lätt att ta ett litet glädjeskutt när burspråket uppenbarar sig. För den som vill går det att dela av det stora rummet i ett vardagsrum och ett sovrum. Här är det gott om förvaring vilket möjliggör att bo två. Delad lycka är dubbel lycka!

Det stora rummet, idag kombinerat sovrum och vardagsrum, är charmigt med oändliga möjligheter att möblera efter tycke och smak. Tack vare att köket har två ingångar går det faktiskt att stänga igen ena öppningen och få en hel vägg att möblera. Idag ryms här en stor säng, soffa, TV, förvaring samt läshörna och övrig möblering. Genom det magiska burspråket dansar solens strålar och skapar solkatter på inredningen som dansar runt i lägenheten, ut i hallen och in i köket.

Köket är otroligt och stort nog för att både få plats med ett stort matbord och övrig möblering i form av vitrinskåp, hyllor eller liknande. De vita luckorna gifter sig väldigt bra med maskinparken och bänkskivan i trä. Här finns också en liten diskmaskin som underlättar vardagen. För den glade kocken är det idag gasspis men gasen går alltid att kapa för den som hellre lagar mat på elspis.

Hallen är rymlig och härifrån nås både klädkammare och badrum. Däremellan finns det plats för hatthylla för avhängning och garderober för kläder, städartiklar eller annat som inte hittar sin plats i klädkammaren.

Ytorna i den här lägenheten är verkligen bra och möjligheterna är många för den som har fantasi och vilja att förändra. Dock är den magisk som den är nu - en otrolig 1 rok på absolut bästa adress mitt i Aspudden.

För dig som uppskattar (och vill ha) ett stort kök där både vänner och familj får plats, charmiga vinklar och ett A-plusläge i Hägersten - här är ditt nästa hem! Den här lägenheten är något alldeles extra och jag är övertygad om att det är här drömmar blir sanna.

Lägenheten är belägen i ett mycket ansett läge i Aspudden med några minuters promenad till Aspuddens centrum med tunnelbana (röda linjen) och en välsorterad livsmedelsbutik tillsammans med ett stort utbud av restauranger, mysiga caféer, brödbutik, postservice, bokhandel, bibliotek etc.

I hörnet av fastigheten ligger bageriet och restaurangen Kniv och Kavel. Det är en magisk och ur-trevlig liten bistro med både fantastiska bullar och supergod och genomtänkt lunch- och kvällsmeny som varierar. De har pizza på söndagar med olika smaker varje gång. Om det inte kryddar till vardagen med lyx och mys, då vet jag inte vad som gör.

Runt hörnet hittas den omåttligt populära Aspuddsparken med 4-H gård och minigolfbana där bl.a. den

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 25
  okt
  Sön 25 okt kl. 11:30–12:30
  Öppen visning, välkomna!
 • 26
  okt
  Mån 26 okt kl. 18:15–18:45
  Öppen visning, välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.