Hjelmarsrörsgatan 1i

Åttagård, Falköpings kommun Se på karta

195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40,5 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1962-1963
Avgift
2 734 kr/mån
Driftkostnad
600 kr/år
Pris/m²
4 815 kr/m²

När du söker ett smidigt boende eller en övernattningslägenhet så är ettorna i bostadsrättsföreningen Falköpingshus nr 7 helt perfekta. Dessutom med en låg månadsavgiften om 2 734 sek/mån där det ingår VA, värme, TV och internet via fiber samt bostadsrättstillägg.

Här finns ljusa ytor, gott om bra förvaring, ett lagom stort kök och möjlighet till egen tvättmaskin. Den välkomnande entréhallen har plats för avhängning och två anslutande klädkammare. Det ljusa golvet i hallen sträcker sig vidare in i köket som är byggt i vinkel och har plats för matbord. Köksluckorna är vitmålade och köket är utrustat med spis med ugn, fläkt, kombinerad kyl/frys från 2018 och det är även förberett för installation av diskmaskin. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från öst och har plats för både soffa och sovdel. Sovdelen "göms" enkelt med hjälp av gardinskenor i taket så att textilierna skapar ett eget rum runt sängen. Toalett/dusch renoverad av bostadsrättsförening med matta på golv och kakel på vägg. Här är det förberett för egen tvättmaskin om så önskas.
Från Hjelmarsrörsgatan 1i har ni närhet till Ållebergsgymnasiet, matvarubutik, Odens idrottsanläggningar, kommunikationer med mera. Med tåget från Falköpings resecentrum har ni bra pendlingsmöjligheter då ni snabbt och enkelt kan resa till bl.a. Skövde, Göteborg, Stockholm och Jönköping.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Linus Ingelsbo

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Linus Ingelsbo, Mäklarhuset Falköping
0708851758

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas