Hyllegatan 5B

Backa, Ystad Se på karta

645 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
22,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Belladonna i Ystad
Om föreningen
Avgift
2 109 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
28 667 kr/m²

Är du ute efter ett smidigt och modernt boende – bara att kunna flytta rakt in i? Då har du nu chansen att förvärva denna stilfulla lägenhet som nyligen genomgått en totalrenovering. Här har nuvarande ägare skapat en dröm för många, bara att kunna flytta rakt in i - ett boende som passar såväl studenten, förstagångsköparen eller pendlaren.

Allt har noga valts ut för att skapa ett stilrent hem med vitlaserat parkettgolv, grått kök med mässingdetaljer, Smeg kyl/frys och en häftig men diskret köksfläkt. Även viktiga delar såsom el och elcentral är självklart också utbytta.
Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte 2018 och är i bästa skick.
För att skapa en skön stämning har man låtit bygga in dimbar takbelysning som både går att dimma upp när du behöver gott om ljus eller dimma ner när du vill skapa en mysig och skön stämning.
Balkongen har även den fått sig ett lyft med snygg trall som lagts för att skapa en ombonad känsla. Balkongen är generös och hjälper till att utöka bostadens annars 22,5 kvadratmeter och går att nyttja flitigt under större delen av året.
Förrådet som tillhör lägenheten hittar du på samma våningsplan som lägenheten, nästan precis utanför dörren – smidigt och praktiskt samtidigt som förvaringsmöjligheterna inte inkräktar på kvadratmeterna.

På Hyllegatan bor du i ett lugnt område där allt finns på nära håll. Härifrån har du promenadavstånd ner till den mysiga stadskärnan, stationen med goda kommunikationer och mataffären ligger inte heller långt bort.

Helt enkelt ett drömboende – välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Visningstider

  • 13
    apr
    Mån 13 apr kl. 11:00–11:30
    Anmälan krävs! Boka via Bjurfors.se eller ring 0708-269250
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.