Storkgatan 6D

Bagaregården, Göteborg Se på karta

2 190 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39,3 m²
Balkong
Nej
Byggår
1927
Förening
HSB BRF Omberg III i Göteborg
Om föreningen
Avgift
2 249 kr/mån
Pris/m²
55 725 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet som tack vare de optimalt planerade kvadratmeterna ger plats åt allt du behöver. En luftig etta i fint skick som bland annat erbjuder generös takhöjd, bra planlösning och härlig atmosfär.  

Det första som möter dig i denna bostad är en inbjudande och trevlig hall med gott om plats för jackor och skor. Sedan kommer vi till ett välplanerat, lättmöblerat och ljust allrum med vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, lättmöblerade ytor och plats för både soffa och säng. Badrummet är fint, fräscht och stort och har toalett, dusch och handfat.

Dess härliga originaldetaljer såsom generös takhöjd och spröjsade fönster skäner extra charm och karaktär åt ert hem.

HSB:s Brf Omberg 3 är en trevlig och lågt belånad förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet och en trevlig innergård.

Lägenheten har ett utmärkt läge i hjärtat av Bagaregården på trevliga Storkgatan. Här bor du alldeles i närheten av bland annat ånäsfältet, redbergsplatsen och skatås och Delsjöområdet samt centrala delarna av stan. Ett utmärkt område för ett ungt par eller dig som vill bo centralt!

Kontakta mig för förhandsvisning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum