Kolbäcksgränd 25

Bagarmossen, Stockholms kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Friheten
Om föreningen
Avgift
2 121 kr/mån
Pris/m²
69 038 kr/m²

- Smakfullt renoverad
- Öppen planlösning
- Optimalt planerad
- Välskött och omtyckt Brf
- Naturnära

Varmt välkomna till denna välplanerade etta på Kolbäcksgränd - en attraktiv adress i en välskött och omtyckt förening. På våning tre finner ni denna pärla om 26 kvm, som badar i ljus tack vare generösa fönsterpartier och hög takhöjd. Lägenheten genomsyras av en öppen planlösning mellan kök och rum där alla kvadratmeter i bostaden optimerats. Detta är ett boende för den bekväme då köket erbjuder både diskmaskin och induktionshäll. Rummet är lättmöblerat tack vare den smarta loftsängen som frigör golvyta för soffa, matgrupp samt andra möblemang. Till bostaden hör två förråd.

Brf Friheten är en mycket omtyckt och välskött förening som består av 260 lägenheter. Via föreningen finns möjlighet att nyttja övernattningsrum, hobbyrum samt festlokal och föreningslokal. Den mysiga innergården är en given plats för picknick varma sommardagar. Föreningen tillhandahåller även tre lådcyklar, varav en är en elcykel, som medlemmarna kan låna.

Ett stenkast bort ligger även det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd. Några minuter från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. T-banan tar er in till innerstaden på ca 15 minuter.

Denna pärla måste ses!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede

Kontakta mäklaren

Rebecka Svensk

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
Mäklare Rebecka  Svensk, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
072-163 15 59