Sjöåkravägen 44C

Bankeryd - Sjöåkra, Jönköping Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Sjöåkra i Bankeryd
Om föreningen
Avgift
2 243 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
23 750 kr/m²
Antal besök
1 573
Dagar på Hemnet
7

Läget är exemplariskt i dubbel bemärkelse. På markplan med en stor inglasad balkong och med en dryg minuts promenad ned till stranden.
Förutom det natursköna och lugna läget finns många bekvämligheter på behändigt avstånd. Till stan kan man antingen ta bussen eller tåget på bara 10 minuter. Har man bil går det minst lika snabbt och när man kommer hem parkerar man den smidigt på föreningens parkering. Behöver man inhandla de sista ingredienserna till middagen finns både Ica och Coop på promenadavstånd. Ja, här på Sjöåkra är bekvämligheterna många.

Den här enrummaren är i mycket gott skick och lämnar inte mycket att efterfråga. Badrummet är helkaklat i tidlösa toner, köket är rejält och har plats för matbord, allrummet är väl avvägt mellan sovdel och vardagsrum och man har en stor klädkammare. Från vardagsrummet har man dessutom utgång till den stora inglasade balkongen. Eller ja, balkong går väl att diskutera med dess läge på markplan. Skulle snarare kalla det för ett inglasat uterum med en stensatt yta utanför som är dukat för grillen.

Brf Sjöåkra är en stor och stabil förening som både tagit hand om sina fastigheter som sin ekonomi. I avgiften ingår såväl värme och vatten som kabel-tv och bredband. Juste, parkeringen är också inbakad i månadsavgiften.

Varmt välkommen att bekanta dig med Sjöåkravägen 44 C!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Visningstider

 • 25
  jul
  Imorgon kl. 11:30–12:15
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller kontakta ansvarig mäklare.
 • 26
  jul
  Mån 26 jul kl. 17:45–18:15
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller kontakta ansvarig mäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.