Follingbogatan 18

Beckomberga, Stockholms kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23,5 m²
Våning
1, hiss finns
Byggår
1930
Förening
Riksbyggen BRF Klockhuset i Beckomberga
Om föreningen
Avgift
2 584 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
59 362 kr/m²

Det är med stolthet jag nu presenterar denna nyproducerade och påkostade 1:a om ca 24 kvm i fina Beckomberga Bromma. I fastighet anno 1930 finns nu chans att förvärva detta unika och perfekta förstaboende som har allt och lite till - här är det bara att flytta in och börja trivas. Den generösa takhöjden om ca 3 m gör så att hela bostaden känns större än vad den är och bidrar till den varma hemmakänslan - låta fantasin flöda och skapa ditt egna drömhem. Bra kommunikationer runt hörnet samt närhet till matbutiker, restauranger och caféer! Vi tar en titt, välkommen!

Vi välkomnas av den inbjudande och ljusa entréhallen som har plats för både hatt- och skohylla. Ytterligare förvaring för dina ytterkläder och skor finns i platsbyggda garderober med vita släta dörrar. Den härliga atmosfären fortsätter när vi kliver några steg längre in i lägenheten och hamnar i sällskapsrummet som innehar plats för sovhörna och matbord. Ljuset strålar in genom ett stort fönsterparti med charmiga spröjs som gör att hela bostaden harmoniskt och bidrar till den härliga hemmakänslan. Bädda upp sängen med dina favoritlakan och gör en riktig myshörna vid sängen.

Bostadens lilla kök har allt du behöver för att laga en riktigt god festmåltid. Det är stilsäkert med grå släta skåpluckor och lådfronter med snygg arbetsbänk i vitt. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, mikro samt kylskåp med frysfack. Till sist har vi det luxuösa helkaklade badrummet med underbar hotellkänsla - här vill man skämma bort sig själv och spendera många timmar. Stilrent inrett med mörkgrått klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna och bekvämligheter som tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, wc, duschhörna med duschväggar i klarglas samt tvättmaskin.

Missa inte chansen att uppleva denna pärla till bostad - Välkommen på vising!

Brf Klockhuset i Beckomberga är en solid och stabil förening med god ekonomi. Beckomberga ligger ca 10 km väster om Stockholm. Beckomberga har under de senaste åren ändrat skepnad och bebyggts. Här har en trivsam stadsdel vuxit fram med stilfull arkitektur och blandad bebyggelse. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget som ligger på 15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg). Från Brommaplan går dessutom ett flertal busslinjer till bl.a. Solna, Sundbyberg, Kista och Mälaröarna. I närområdet finns matbutiker, restauranger samt caféer. Goda kommunikationer finns dessutom till Vällingby Centrum samt till Brommaplan, där det finns ett stort utbud av service.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista

Kontakta mäklaren

Micaela Rebel

SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
Mäklare Micaela Rebel, SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby/Kista
076-6405002