Källgatan 7

Bergviken, Luleå kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
33,5 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1961
Förening
HSB BRF Snöklockan i Luleå
Om föreningen
Avgift
2 117 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/år
Pris/m²
32 687 kr/m²

På attraktiva Bergviken finner vi på första våning denna mysiga lägenhet på 33,5m². Här erbjuds fina ytor och goda förvaringsmöjligheter. Kokvrå med köksinredning i vit kulör och förvaring via över- och underskåp samt diskmaskin. Rymligt allrum med plats för både matgrupp och soffa. I anslutning till allrummet finns rymlig sovalkov och platsbyggda garderober. Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd, båda finns belägna i husets källare.

BRF Snöklockan är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) och bostadsrättstillägg. I föreningen erbjuds gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu med relax och cykelförråd.

Bergviken är ett omtyckt och populärt område som ligger ca 3 km från både centrum och Luleå tekniska universitet. I området Kallkällan/Bergviken finns bland annat kiosk, restaurang och fik. Går man över järnvägen kommer man till ICA Kvantum, Coop Norrbotten Arena och Crossfit Holistic. Det finns gott om bussförbindelser och fina cykelvägar till både centrum och Luleå tekniska universitet. På Bergviken har du även närhet till naturen trots det korta avståndet in till centrum. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och har en motionsslinga med elljus samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla dess håll.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning via länk på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Emma Holm

MOHV Luleå
Mäklare Emma Holm, MOHV Luleå
0725550319