Bodagatan 21

Boda, Borås kommun Se på karta

675 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Södra Milstolpen i Borås
Om föreningen
Avgift
2 741 kr/mån
Driftkostnad
2 200 kr/år
Pris/m²
15 698 kr/m²
Antal besök
1 258
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till en ljus och rymlig etta, med fina möjligheter att njuta av kubik och kvadrat. Här erbjuds ett generöst och stilrent kök, där ni gärna står två eller fler och jobbar, vilket gör att köket öppnar för kär tvåsamhet i denna lya om och när det behövs. Stora fönsterpartier bjuder på rikligt med ljus, badrummet är helkaklat med tvättmaskin och sängen parkeras snyggt i ett eget mysigt hörn av vardagsrummet. Allt i prima skick, bara att ställa in möblerna och börja leva.

På Bodagatan bor du i ett skönt och grönt område med närhet till det mesta. Matbutiker, vårdcentral, apotek och återvinningsstation finns i närområdet. Bra kommunikationer till högskolan och Borås mest centrala delar.

Stabil förening med bland annat gym och bastu. Både fiber och tv ingår i månadsavgiften. Solceller finns installerade på taken som erbjuder medlemmarna en lägre elkostnad.

Denna lägenhet får ett stort mervärde nu när föreningen har påbörjat byggnation av inglasade balkonger. Det kommer innebära en höjning på 420 kr per månad för denna lägenhet.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Carina Röjland-Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagberg Borås
070-151 80 70