Skandiavägen 3A

Bohusgården, Uddevalla Se på karta

345 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
17 m²
Byggår
1956
Förening
HSB BRF Bohusgården i Uddevalla
Om föreningen
Avgift
1 304 kr/mån
Driftkostnad
2 532 kr/år
Pris/m²
20 294 kr/m²

Söker du efter en bostad som är perfekt som övernattningslägenhet? Helst en som är i toppskick med låg avgift, ett fullutrustat kök, fräscht badrum, fantastiskt fint gym i huset och gärna nära till stan och dess kommunikationer?
Då har jag nu den perfekta bostaden för just dig!

På populära Bohusgården har ni nu chansen att förvärva en fantastiskt fin 1:a om 17 kvm.
Här är det perfekta boendet som första boende, studentlägenhet eller övernattningslägenhet där den låga avgiften är på 1.304 kr/mån.
Här välkomnas du utav en kaklad hall med plats för ytterkläder och även ingången till det härliga badrummet. Vidare kommer allrummet med kokvrå som är fullutrustat med kyl/frys, induktionshäll och en ugn som även fungerar som mikrovågsugn.

Området Bohusgården erbjuder smidiga lösningar för allt som önskas, vill du ta en härlig promenad så har du Strandpromenaden nedanför backen, vill du gå och träna så har du föreningens fantastiska gym, vill du ta bussen in till stan så har du busshållplatsen precis nedanför huset.

Missa inte chansen att förvärva denna bostad, så varmt välkommen att boka in dig till visningen där kaffe serveras på plats!

Vi ses,

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Kom på visning

  • 18
    feb
    Idag kl. 16:30-17:15
    Bokad visning - anmäl dig här
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren