Johan Nybergs väg 16 B

Brännan, Härnösands kommun Se på karta

195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
23 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Docenten i Härnösand
Om föreningen
Avgift
1 741 kr/mån
Driftkostnad
1 752 kr/år
Pris/m²
8 478 kr/m²
Antal besök
2 462
Dagar på Hemnet
28

Välkommen till denna välplanerade etta belägen i det populära området Brännan!

Den här lägenheten lämpar sig perfekt som första lägenhet för studenten, eller som övernattningslägenhet för pendlaren. Här kan man vakna upp varje morgon och njuta av den fantastiska utsikten mot vattnet! Välkommen till en lägenhet där det bara är att flytta in och trivas.

Brf Docenten bildades 1951 och består av fyra hus med 107 lägenheter i olika storlekar från 1 till 5 rum och kök. De fyra huskropparna byggdes mellan 1952 - 1954. Lägenheterna totalrenoverades 1988 - 1990. I källaren på Johan Nybergs väg 12 finns föreningens bastu som är avgiftsfri. Mitt på gården mellan husen finns ett litet mysigt lusthus med tillhörande uteplats som alla delägare i föreningen kan använda.

Brännan är ett attraktivt bostadsområde beläget på Härnön nära Härnösands centrumkärna. Området delas i sig upp mellan den norra och den södra delen som Norra Brännan och Södra Brännan. I området finns vårdcentral och flertalet förskolor för de mindre barnen samt Brännaskolan med klasser FK-6. Det är även i nära anslutning till Gerestaskolan med samma klasser samt även till både Hedda Wisingskolan med klass 7-9 och Härnösands gymnasium. I anslutning till Brännan finns även Högslättens sportcentrum med ute- och innegym, motionsspår, friidrottsarena, curlinghall, tennisbanor m.m. Då området även ligger i nära anslutning till Härnösands stad så finns den mesta närservicen väldigt lättillgängligt. Lägenheten ligger även med gångavstånd till Sälstens havsbad.

Där du trivs, där är ditt hem!
Välkommen hem till Johan Nybergs väg 16B!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Rasmus Israelsson

Hoome Mäkleri
Mäklare Rasmus Israelsson, Hoome Mäkleri
0703600396