Fredriksbergsvägen 12

Bromma/Mariehäll, Stockholm Se på karta

2 080 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Byggår
1929
Förening
BRF Bergielund 4
Om föreningen
Avgift
2 270 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
61 176 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* Fantastiskt välplanerad 1,5:a med radhuskänsla & öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor man i en välplanerad 1,5:a om 34kvm med generösa förvaringsmöjligheter både i sovrummet, hallen samt köket. Här bor man i en väldigt vacker fastighet Anno 1929 med härlig grönskande omgivning och fantastisk tomt med underbara grönytor, terrasser, grillplats och loungemöblemang allt i direkt närhet till bostaden. Bostaden lämpar perfekt för den som vill bo naturnära men samtidigt ha närhet till kommunikationer och puls.

Lägenheten nås via en egen privat entré och är i mycket gott skick med fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck.
Bostaden disponeras med en inbjudande hall med förvaring via garderob, modernt kök med alla bekvämligheter som kan önskas och helkaklat badrum i ljus utformning. Rymligt sovrum som separeras från Vardagsrum & kök med fönster i ostört läge med gott om plats för dubbelsäng och övriga sovrumsmöbler som kan önskas. Bostaden går enkelt att förädla om till en 2:a genom en avskärmning utav sovrummet med dörrlösning.

Stabil Brf som utförde en avgiftssänkning på 12 % 2016 och en avgiftssänkning på 10% 2017. Föreningen har en god kassalikviditet, låga lån och utfört flera större renoveringar med åren. Noterat är att takhöjd i sovrum understiger standardmått varför denna area kan anses utgöra biarea vid en uppmätning.
Föreningen har tre parkeringsplatser på gården att tillgå gratis. Boendeparkering på gatan.

På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbybergs centrum med allt du behöver. Bussar går även vid Bällstavägen. I Sundbyberg finns restauranger, gym och butiker samt matbutiker och utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar. Härifrån nås Stockholm C på ca 8 minuter. För den båtintresserade finns även flera båtklubbar inom gångavstånd.

Ett stenkast bort finner vi Bromma Blocks och dess utbud av shopping och restauranger. Här ligger även Bromma flygplats.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB