Brunnshögsgatan 40

Brunnshög, Lunds kommun Se på karta

1 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Life
Om föreningen
Avgift
2 630 kr/mån
Pris/m²
49 265 kr/m²

Tillfälle! Bli första personen att bo och inreda denna eleganta och prisvärda bostad på attraktiva Brunnshög. Lägenheten är precis färdigbyggd och skicket är därefter. Planlösning är optimal och rymmer rikligt med förvaring i fasta garderober och en stor skjutdörrsgarderob. Köket - signerat Vedum - är utsmyckat med eleganta tillval, exempelvis stänkskydd och bänkskiva av samma material och mönster vilket skapar en vacker symmetri. Här finns allt man kan tänkas behöva - allt från gott om arbetsytor till diskmaskin och induktionshäll. Köket mynnar ut i en stor balkong som har fördelen att vetta mot lugna innergården. I allrummet har man verkligen lyckats optimera planlösningen så att du ska få plats med såväl sänghörna som soffa med tillhörande vardagsrumsmöblemang utan att det känns trångbott. Matbordet har sin naturliga plats intill ena fönstret i anslutning till balkongdörren.

Bostadsrättsföreningen särskiljer sig. Här råder en atmosfär av klimatsmart tänk. Det första du möts av i trapphusentrén är en välkomnande lobby med soffor, pentry och förvaringsskåp. I anslutning hittar du den gemensamma tvättstugan som är väldigt inbjudande. Vidare finns även ett cykelrum med el-cyklar som ingår i en cykelpool vars medlemskap ingår i avgiften. Likaså gäller bilpoolen med en gemensam elbil. Även innergården är inbjudande med sittmöblemang, växthus och mysbelysning.

Innovativa Brunnshög är ett nytt expansivt område med närhet såväl Lunds citykärna som till Ideon-området samt de världsomskrivna forskningsanläggningarna ESS och MAX IV. Det är två av de mest högteknologiska forskningsanläggningarna i världen. Området har snabbt blivit ett av Lunds mest populära och attraktiva kvarter. Här bor du du en kort cykeltur från centrum och i området finns goda förbindelser med såväl spårvagn som buss vilka smidigt tar dig till centrum. Även direktlinjer till Malmö och med direkt närhet till motorvägspåfarter med bil.

I Brunnshög finns allt du behöver – precis utanför dörren. I området finns just nu mataffärerna ICA Tornet, Coop Flöjtvägen och Hemköp med bra utbud och serviceinriktad personal. Inom kort planerar ICA Fastigheter att uppföra ett multifunktionellt handelskvarter med dagligvarubutik (ICA Maxi) med saluhallskänsla samt utrymme för bland annat fler restauranger.

Restaurangen "Lilla Ved" är ett uppskattat tillhåll i området och inom kort öppnar Klostergatans Vin och Delikatess en restaurang i kvarteret med modern "street food" som ligger i tiden med klimatsmart mat. Vidare finns bageri och Lunds enda Skybar med häpnadsväckande utsikt över det Skånska landskapet.

För den som vill njuta av grönskande parker finns Nobelparken, Gryningsparken och Kunskapsparken i området. För att ge dig ett smakprov är Kunskapsparken en 30 fotbollsplaner stor park och utgör en del av Lunds största parksatsning någonsin. Den ska fläta samman stadsmiljön med den öppna skånska slätten. Det blir en ny typ av park, fylld av kontraster: vilt möter ordnat, natur möter parkmiljö, hårda material möter mjuka – allt i symbios med årstidernas naturliga skiftningar. Hardebergaspåret och Kungsmarkens golfbana ligger även i närheten.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Simon Wall Sanktnovius

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Simon Wall Sanktnovius, Bjurfors Lund Centrum
0739206692