Nyproduktion

Rödlönnsgången 24

Centrala Hisingen, Göteborg Se på karta

3 245 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
53,5 m²
Biarea
11 m²
Byggår
2018
Avgift
2 864 kr/mån
Pris/m²
60 654 kr/m²
Antal besök
539
Dagar på Hemnet
10
Nyproduktion

Välkommen till ett hem olikt allt annat. Med takhöjd från 4,79 meter och ett sovloft i obehandlad furu som tornar upp sig centralt i lägenheten är den här typen av boende unikt i sitt slag i Göteborg. Väggar och tak i betong, där små skönhetsfel lämnats synliga, är vid en första anblick råa och oputsade. Men över tid kommer materialen utveckla patina och spegla dig och hur du lever; bli varma, mjuka och personliga. Detta är en lägenhet med WOW-känsla som du aldrig kommer vilja lämna.

Du har din egen entré direkt ifrån gatan och kommer in i det grå Marbodalköket som har smart förvaring och integrerade vitvaror från kvalitetsstämplade Siemens. Längst in i köket finns ett utrymme för förvaring och badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning till köket finns ett stort allrum med plats för matsal och vardagsrum. Boytan är på 53kvm men via en arkitektritad trappa tar ni er upp till loftet om 11 kvm. Därifrån har ni en grym utsikt ner över vardagsrummet. Just denna studio har även ytterligare ett rum som ligger en halvtrappa upp som kan användas som kontor eller bibliotek.

Här kan du köpa privat eller som juridisk person. För dig som har bil finns även möjligheten att hyra en parkering precis utanför bostaden.

När du behöver mer yta hänger ni i det gemensamma orangeriet som är på hela 90 kvm med kök & toalett. Kommer även gå att abonnera för större middag och festligheter.

Nära till allt är en utnött kliché, men när du bor i Sverigehusets Kubik då är det nära till det mesta. Du bor centralt på Hisingen, med spårvagnen knappa 150 meter från hemmet.

Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning!

Läs mer om bostaden
Nya Kvadrat Mäklarbyrå

Visningstider

  • 14
    jul
    Tis 14 jul
    Endast privata visningar! Anmälan sker till ansvarig fastighetsmäklare.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.