Nyproduktion

Trollhasselgatan 2

Centrala Hisingen, Göteborg Se på karta

1 745 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Förening
BRF Borgh i Göteborg
Om föreningen
Avgift
2 138 kr/mån
Pris/m²
60 172 kr/m²
Nyproduktion

Här får ni möjlighet att bo i en kvadratsmart 1 r.o.k med stor uteplats i lugnt läge in mot gården. Välutrustad bostad med bekvämligheter såsom diskmaskin i kök och kombimaskin i badrummet. Hallen placerad i mitten av bostaden där man till höger har köket med plats för matbord, soffdel i mitten av rummet och säng till vänster där det är något avdelat.

Bostaden ligger i Brf Borgh som är andra etappen ut i nya växande Lundbypark. Föreningen består av 52 st mycket välplanerade bostäder på centrala Hisingen. Storlekarna varierar mellan 1-4 rum och kök och omfattas av 29-94 kvm. Priserna varierar mellan 1 645 000 - 4 245 000 kr.

Spana gärna in vår bostadsväljare för en bättre överblick genom att kopiera länken https://www.studiosuperb.net/unitsappv2/fo6yh4bh eller klicka på bilden "Bostadsväljare".

Med sin närhet till koloniområde och planerad förskola i söder, kollektivtrafik samhällsservice i norr, Lundbybadet i öster och Ramberget i söder erbjuder området en mix av lugna oaser och livfulla gatumiljöer. En perfekt plats för Er som önskar en bostad där Ni kan leva och bo nära både stad och natur.

Kvarteret och huset
Sammanhållande för kvarteret är det tidlösa fasadmaterialet tegel. Huset har ett brunrött tegel som innehåller variationer och skiftar både i färg och glans vilket ger ett varmt och levande uttryck. Den omsorgsfulla bearbetningen av fasadernas tegelmönster och detaljering signalerar byggnadens kvalitet. Det gör också de vackra entrépartierna som är utförda i ek och produceras på FO snickeri. Träet skapar värme och ger känslan av att komma hem. En annan enhetlig och karaktärsskapande detalj är balkongerna, som är modernt utformade och färgsatta. De smäckra smidesräckena återfinns både på fasader, ut mot omgivande gator och in mot gården. Utvändigt, där räckena är svarta, är även balkongplattans kant och undersida svartmålade, vilket ger en effektfull kontrast mot det brunröda teglet. Mot gården är fasaderna ljusa och balkongräcken målade i en grå-blågrön kulör, ton i ton med en av gårdsfasaderna. Den monokroma färgsättningen ger lugn och ro åt gården.

Gården
Gården är upplyft för att ge plats för garaget under samt ge en gård med bättre solläge. En tydlig rumsindelning definierar ytor för olika aktiviteter. Här finns plats för lek, i skir trädskugga, en gräsmatta i solläge och en avskild grillplats vid en grönskande träspaljé. Rummens systematiska indelning blir mänsklig med de mjuka och varma inslagen av träet i skärmarna mellan uteplatserna, cykelparkeringens sedumtäckta tak och genomgående inslag av röd bohusgranit i markbeläggningen. På denna gård finns det många som kan hitta sin hotspot!

Entréer
I trapphusen ligger ett tegelfärgat klinkergolv i diagonalt mönster med breda fogar. Ett gediget och klassiskt material, utlagt på ett annorlunda sätt. Väggarna är ljusa och i varje trapphus finns en fondvägg som plockar upp färgskalan utifrån det varma brunröda från teglet och det gråblå från gårdssidan och loftgången åt norr. Innanför entréns ekparti, finns en platsbyggd sittmöbel, också av ek. Den är utförd med fin detaljering och visar
både på välkomnande och inlevelse i hur små tillskott bidrar till helheten. Lägenheternas säkerhetsdörrar plockar upp ekutseendet, medan dörrar till allmänna utrymmen är målade i en mörkt gråblå ton. Det skall vara enkelt att orientera sig i huset.

Gemensamhetslokaler
Högst upp i huset ligger föreningens gemensamma lokal. Här finns kök, wc och plats för gemenskap både inomhus, i ett orangeri och på takterrassen. Ett härligt kubbgolv av rökt lärk ger rummet en riktigt varm och ombonad känsla. Färgtoner av mörkt gråblått och varmt beige, går igen på väggar, köksskåp och i toalettens materialval. Orangeriet har glastak och glasparti mot takterrassen, och är en mellanzon mellan ute och inne där utesäsongen förlängs.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Visningstider

 • 12
  aug
  Ons 12 aug kl. 17:00–17:30
  Välkommen att boka in er och kolla på vår visningslägenhet som är belägen i den första etappen. Vänligen respektera vår önskan om att samtliga kommer friska till visningen, för allas trevnad!
 • 23
  aug
  Sön 23 aug kl. 11:00–13:00
  Välkommen att boka in er och kolla på vår visningslägenhet som är belägen i den första etappen. Vänligen respektera vår önskan om att samtliga kommer friska till visningen, för allas trevnad!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.