Nyproduktion

Vallfrögatan 10

Centrala Hisingen, Göteborgs kommun Se på karta

1 550 000 kr

1 650 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
34 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Trettioett
Om föreningen
Avgift
2 284 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
45 588 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen in till denna välplanerade etta. Här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderober till höger samt ett städskåp. Från hallen kommer du till den stora sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns plats för både matbord och soffgrupp samtidigt som rummet blir ljust och trevligt tack vare stora fönster. Här finns även utgång till uteplatsen. I hörnet har du sovalkoven som rymmer en större säng.

Via köket nås även det helkaklade badrummet med dusch och kombinerad tvättmaskin. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Deras originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Kombimaskinen kommer från Siemens.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Hisingen

Kontakt

Jesper Karlsson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Jesper Karlsson, Bjurfors Hisingen
0736334512