Kommande

Månbergsvägen 35

Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Förening
HSB BRF Ärlan i Nynäshamn
Om föreningen
Avgift
4 871 kr/mån
Driftkostnad
6 096 kr/år
Pris/m²
33 596 kr/m²
Kommande

På centrala Månbergsvägen finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma gavellägenhet som ligger praktiskt belägen på markplan. Här väntar en hemtrevlig bostad med en entréhall som inrymmer goda avhängningsytor och tillhörande rymlig klädkammare som erbjuder massor av bra förvaring. Trevligt kök med vita fronter som ligger i en öppen och social planlösning mot vardagsrummet som har plats för soffa och TV-möbel. Naturligt ljusflöde erhålls via fönster i olika väderstreck och dubbla balkongdörrar leder ut till en takförsedd balkong och därtill en väl tilltagen och stenbelagd uteplats samt tillhörande grästäppa. Varför inte samla familj och vänner för kräftskiva, grillkväll eller annat som hör säsonger och högtider till?

Vidare finns en sovdel med dubbla fönster och ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagens bestyr. Bostaden har ett fräscht ekparkettgolv samt tapetserade väggar i en ljus ton.

Här bor man med promenadavstånd till det mesta man behöver för en enkel vardag som både matvarubutiker och annan service som till goda kommunikationer och rekreationsmöjligheter.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Kontakta mäklaren

Henrik Wallberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
Mäklare Henrik Wallberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
0723-414 414

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.