Kommande

Sofielundsvägen 13

Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Nej
Byggår
1989
Förening
BRF Träklotsen 2
Om föreningen
Avgift
2 241 kr/mån
Driftkostnad
2 460 kr/år
Kommande

Välkommen till ett ytterst välplanerat och praktiskt boende. Här finns allt man kan önska sig av en mindre lägenhet, ett stort allrum med plats för både soffa och matbord samt den stora dubbelsängen. Här bor ni ostört och insynsskyddat. Köket ligger delvis avskilt från rummet och hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter för kläder och prylar. I anslutning till hallen ligger badrummet med dusch. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger parkett. Till lägenheten finns ett förråd.

Stabil och välskött förening som äger marken. En lokal som hyrs ut och bringar intäkter till föreningens kassa.

Här i centrala Sollentuna har ni nära till såväl pendeltåg och busstation som till shopping och natur. I närheten finns skolor och förskolor, stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, biograf. Runt hörnet ligger Sollentuna Centrum - med post, bank, livs, apotek, systembolag, restauranger m.m.

NÄRA NÖJEN OCH SHOPPING
På Sofielundsvägen har du det mesta på hemmaplan. I Sollentuna Centrum finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. För dig som åker kommunalt finns pendeltåget i Sollentuna Centrum.

NATUREN VID HUS KNUTEN
På gångavstånd finns många möjligheter till aktivitet och rekreation. Motionera och promenera på Järvafältet eller ta ett dopp i Edsviken. Under vinterhalvåret finns flera fina skidspår och skridskoisar för härliga vinterdagar. Hör du till dem som helst tillbringar en solig dag på golfbanan finns det ett tiotal golfbanor i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Philip Kujanpää

Notar
Mäklare Philip Kujanpää, Notar
0735439400
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.