Brunnsgatan 2B

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

2 200 000 kr

1 895 000 kr +16%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24 m²
Våning
2, hiss finns ej
Byggår
1940
Förening
BRF Brunnsgatan 2
Om föreningen
Avgift
1 612 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
91 667 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för visning. Väldisponerad 1:a i Sundbybergs mest centrala läge med Sturegatan runt knuten! Avskild köksdel med fönster samt god förvaring, generösa fönsterpartier, stilrena ytskikt samt stambytt badrum! Optimal 1:a i stabil förening med väl omskött fastighet i gott skick!
Här bor du på en lugn gata men bara runt hörnet når man Sundbybergs shoppingstråk med ett stort och varierat utbud av butiker, kaféer och restauranger samt barer. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo med känslan av äkta småstadsliv med allt du behöver som butiker, kommunikationer och service i kombination med närheten till grönska och natur i Sunbybergs närliggande parker.

På någon minut nås enkelt tunnelbana (Sundbybergs centrum) tar ca 10 min till T-centralen, pendeltåg tar ca 8 min, bussar, fjärrtåg samt tvärbana finns även inom någon minuts promenad.

Det finns flertalet gröna oaser som passar perfekt för picknickar och solnjutning! Tornparken och Marabouparken väldigt nära bostaden och vill man ge sig ut på en joggintur finns Lötsjön och Råstasjön som tillsamman bildar en 5 km slinga.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg