Fredsgatan 17

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

2 250 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
44 m²
Byggår
1939
Förening
BRF Freden
Om föreningen
Avgift
2 368 kr/mån
Pris/m²
51 136 kr/m²

Denna härligt ljusa och öppna lägenhet om 1 rum och kök finner ni på en attraktiv gata i Sundbyberg. Bostaden erbjuder ett stort och ljust vardagsrum i gavelläge samt ett vitt och fint kök med matplats. För den som önskar går lägenheten eventuellt att omdisponera till 2 rok. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch. Gott om förvaringsutrymme finns i både hall och vardagsrum.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger, pendeltåg, tvärbanan och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. Här finns också busslinje 515 som tar dig till Odenplan på 15 minuter.

Bara över gatan finns vackra Tornparkens fina gräsplätt och bergsknallar med utsikt över Sundbybergs takåsar. Restaurang Delibruket med småstadens bästa pizzor och underbar uteservering med kvällssol ligger i parken på Sundbybergs högsta punkt. Närområdet bjuder även på fina motionsslingor runt Lötsjön och Råstasjön samt i härliga Ursvik. På kort avstånd så finns bra shoppingutbud längs med Sturegatans köpstråk samt i Signalfabrikens köpkvarter. På kort avstånd ligger även Bromma Blocks, Mall of Scandinavia samt Kista Galleria.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar