Svalgränd 5

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

1 995 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
50,5 m²
Byggår
1929
Förening
BRF Svalan
Om föreningen
Avgift
2 660 kr/mån
Pris/m²
39 505 kr/m²

Obs: Lägenheten kommer inte visas innan ordinarie visning!

På uppdrag av föreningen säljs nu denna fina lägenhet i en av de vackraste och charmigaste fastigheterna i Sundbyberg. Tidstypiska drag såsom högt i tak och stora fönster ger lägenheten en härlig atmosfär. Lägenheten är i dagsläget en etta med möjlighet att omdisponeras till 2 rok. Genomgående goda förvaringsmöjligheter finns bakom flertalet garderober och bostaden har ett stort helkaklat badrum som är stambytt. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov men har potential att bli en riktig pärla.

Här bor du i en mycket hemtrevlig lägenhet med centrala Sundbyberg runt hörnet med sitt rika utbud av restauranger och service samt T-bana och kommunikationer. Med pendeln tar det 5 min in till centrala stockholm. Även mysiga naturområden som lötsjön finner du på kort avstånd från bostaden.

I Sundbybergs stadskärna finns ett rikt utbud av butiker, caféer och restauranger längs med Sturegatans shoppingstråk samt i Signalfabriken. Från Sundbyberg är det gångavstånd till Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Friends arena.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar