Tulegatan 2B

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

2 375 000 kr

2 195 000 kr +8%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Nej
Byggår
1939
Förening
BRF Sparven 5
Om föreningen
Avgift
2 208 kr/mån
Pris/m²
67 857 kr/m²

Välkommen till en underbar bostad utbredd på 35 välplanerade kvadratmeter. Här bor du centralt med närhet till såväl kommunikation, service och natur.

Bostaden erbjuder ett stilrent, fräscht och fullt utrustat kök med gråa skåpsluckor. Plats finns för matplats vid fönstret med fin utsikt ner längst gatan. Lägenhetens hjärta är vardagsrummet där soffa, tv-möbler och säng får plats. Badrummet är toppmodernt och helkaklat med golvvärme och dusch. Utöver tre stora garderober i lägenheten finns också ett rymligt vindsförråd.

I huset snett över gatan ligger Sats samt mycket omtyckta restauranger som Lilla Rött, Savoy Hälsobar och Piatti. I närliggande Tuletornen finns också Waynes Coffe och frisörsalong. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken med ett varierat utbud av butiker, restauranger och caféer samt service. På 25 min promenad nås Skandinaviens största köpcentrum - Mall of Scandinavia.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. Utanför dörren når du direkt buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum) pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan som knyter ihop Sundbyberg med Alvik och Solna.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019